Grupul Civic Diaspora Europeană

 
 
1 / 8

Grupul Diaspora Europeană s-a înființat în 2016 datorită dorinței de a face o schimbare reală în România.

Fondatorul grupului este Mario Mocan, stabilit în Marea Britanie, organizatorul protestului din 10 August 2018, de la București.

Diaspora Europeană este grupul care a luat atitudine. Este grupul care a adunat oameni din Diaspora și oameni din Romania și i-a motivat să lupte pentru același scop: o Românie mai bună, o Românie fără corupție, o Românie curată.

 

Prin acțiunile sale, grupul a resușit să arate oamenilor toate problemele majore ale țării noastre, dar și să aducă zâmbete pe chipul acestora.

Am avut toate tipurile de acțiuni: de la cele împotriva corupției, acestea fiind cele mai numeroase, până la acte de caritate. Luptăm împotriva defrișărilor ilegale, a transporturilor ilegale, a poluării mediului, a ilegalităților din primării, a fraudelor.

Am organizat proteste anti-corupție, cel mai mare și cunoscut fiind cel din 10 august 2018, dar și anti-poluare în mai multe orașe din țară.

Am depus plângeri și am trimis memorii către cele mai importante structuri de anchetă. În urma acestora au început anchete și s-au luat măsurile impuse de lege.

Exit mobile version