Referendum Pensii Speciale

⚠️ Referendum Împotriva Pensiilor Speciale ⚠️

Art. 2 Din Constituția României

– Suveranitatea

(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Partidul Diaspora Unită – PDU și grupul civic Diaspora Europeană încep strângerea de semnături pentru a putea iniția referendum împotriva pensiilor speciale.

În anul 2022 se vor cheltui peste 12 Miliarde de lei pentru pensiile speciale, echivalentul a 10 spitale regionale, sute de kilometri de autostradă, zeci de școli și universități.
În ultimii ani, actualele partide din Parlamentul României nu au dorit eliminarea acestor pensii speciale, ba mai mult, le-au mărit și au adăugat noi categorii. În acest moment sunt peste 10.000 de beneficiari de astfel de pensii.
Toate încercările de a le elimina sau reduce s-au izbit de “zidul” CCR care, întotdeauna, au invocat neconstituționalitatea. Prin realizarea acestui referendum CCR nu mai poate opri eliminarea pensiilor speciale.

LĂSAȚI POPORUL SĂ DECIDĂ!

Descarcă formularul fizic pentru semnaturi ,imprima-l și trimite-l la sediul nostru sau mergi în locațiile unde strângem semnături.

Descarcă   formularul

40 de gânduri despre „Referendum Pensii Speciale

 1. NU PENSILOR SPECIALE !!!!
  ….sunt plecat de ani de zile din cauza celor cu pensii speciale , când o sa vina ziua pensionari eu n-o sa am nici măcar o pensie normala !!!!
  Sa nu uitam nici de cei care nu își pot justifica averile , câte unu doi din ei ,odată la cati va ani mai întra la (hotel ) max 1 an după ce ies de-acolo neam de neamul lor nu mai au nici o problema ….
  În schimb mulți dintre noi ne rupem oasele prin străinătate ne lasam copiii familiei… , după ani de zile ne reîntoarcem facem maxim o casa și suntem din nou pe zero …..
  ROMANIA SUNTEM NOI !!!!
  De ani de zile mergem din rau în mai rau
  Cred ca ar fi timpul sa ne Trezim!!!

 2. JOS cu pensiile speciale! 👎🏻

  FELICITĂRI grupului civic “Diaspora Europeană” 🇪🇺 și partidului “Partidul Diaspora Unită-PDU” 🇷🇴 pentru inițiativa lor.

  ROMÂNIA, trezește-te!!

 3. JOS cu pensiile speciale! 👎🏻

  FELICITĂRI grupului civic „Diaspora Europeană” 🇪🇺 și partidului „Partidul Diaspora Unită-PDU” 🇷🇴 pentru inițiativa lor.

  ROMÂNIA, trezește-te!! acesti tradatori trebue sa plateasca retroactiv si raspunda de inalta tradare in fata ROMANILOR.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Exit mobile version